2017 öppnar stort.

Efter ett par år av beslutsamhet så går jag nu till handling i att byta branch i yrkeslivet. Idag hoppade jag på YKB kursen som krävs för att få köra tung trafik yrkesmässigt. 4 veckor för 26.000:- ska plöjas igenom. Detta är givetvis EU's påfund, och eftersom det är lag på att ha ett yrkeskompetensbevis så är det bara att rätta in sig i ledet, betala och sitta vid skolbänken i 4 veckor (140 timmar) varav 10 timmar är praktisk utbildning.
 
I och med detta är bollen i rullning direkt och ett karriärsbyte ett faktum. Har fått erbjudande att köra bärgare och på vägen hem från kursen idag fick jag en arbetsintervju bokad på ett annat ställe i morgon. Tur att man har lite kontakter. 
 
Grabben ska skolas in hos dagmamman i morgon. Det får bli hans pappa som får sköta den biten eftersom jag måste ha 100% närvaro på YKB kursen. Har precis beställt nappar med grabbens namn på samt namnklisterlappar att sätta på ytterkläder och liknande. Allt måste märkas upp så att dagmamman kan hålla koll på vilka grejor som tillhör vilket barn. Det är mycket man ska ha koll på...!
 
Är det OK att längta till helgen redan nu?
...det får gärna bli sommar också.

Kommentera här: