High Five!

 
Idag gällde det... inte bara ett, utan TVÅ teoriprov på vägverket! 11:10 skrev jag CE provet, svarade på 60 frågor på 35 minuter (provtid 40 min) och 12:30 var det dags för YKB provet Där jag svarade på 65 frågor på nästan 40 min (provtid 50 min).
 
Fy fan va skitnödig jag har varit inför detta. Var helt inställd på att kugga och få göra om minst ett av proven men drog en fantastisk skön suck när sista provet var genomfört och det stod klart att jag klarat båda galant. 
YKB provet är känt för att många kuggar första skrivningen och jag förstår det för provet var sjukt jävla svårt! Alla säger likadant tycker jag. Hur som helst så skrev jag under utsatt provtid med resultatet 54 av 60. Fem frågor är som bekant sk "testfrågor" från Trafikverket som inte räknas in i resultatet. Gräns för godkänd på YKB ligger på 48 av 60. Innan jag avslutade provet så var jag faktiskt helt övertygad om att det gick åt helvete, blev totalt chockad över att jag ändå fick så bra resultat.
 
Nä fasen nu vill jag inte se en teoribok från transportstyrelsen på bra jävla länge! Ska bli så sjukt skönt att få lägga detta bakom mig. Nu är jag dessutom fri att lagligt hoppa på en hel drös med yrken inom transport med tung trafik. Den stekiga säljbranschen känns avlägsen och avverkad. Hej då hög lön och tjusiga förmåner, hej då backslicks och kostymer, hej då flådiga middagar och ytliga människor!
I'm so over you :-)
 
Allt började med att en cancersjuk Kim Andersson tittade in i tv kameran under en av sina sista intervjuer. Frågan löd, vad skulle du vilja ge för råd till de som tittar? Svaret blev, "Arbeta något du tycker är kul".
BOOM, där satt den.

Kommentera här: