Examen

Imorgon går jag sista dagen på min YKB kurs på 140 timmar.
 
Shit va tiden gick fort... 4 veckor susade förbi som en oljad blixt. När jag började så kändes det som att kursen skulle hålla på i en evighet. Nu i efterhand har det ändå varit rätt roligt, vilket förklarar varför tiden rusat iväg. När jag tänkte efter så kom jag på en ganska betydande orsak. En orsak som är den största anledningen till att jag valt att helt sadla om och byta bransch och yrke.
 
Vi är ca 16-17 stycken i klassen som går YKB. Under den här tiden har jag upptäckt hur jävligt mycket roligare jag haft med dessa människor än jag någonsin haft på min nuvarande arbetsplats. De här människorna har fötterna på jorden. Här handlar det inte om prestige, rikedom, karriär, uppmärksamhet och rampljus. Här är man den man är och det är okej att inte vara perfekt, man upptäcker att man har det bästa gemensamt, humorn!
Humor är något som blir lite av en bristvara i en atmosfär där människor kliver på varandra för att nå toppen och den största kakan av chefens löneförhöjningar.
 
Näe gott folk, jag är så glad att jag har tagit det här klivet. Det känns så jävla rätt. Lustigt nog så har dock en konkurrent till mitt nuvarande jobb hört av sig och vill anställa mig när de vet att jag är påväg bort från min nuvarande arbetsplats. Säkerligen en fin lön och förmåner... Känner mig smickrad av deras uppmärksamhet, men känner samtidigt att jag tror att det är fel väg för mig. Ibland måste man följa den känsla som får själen att må bäst... min själ vill köra tung yrkestrafik, långt ifrån de fina korridorerna.
 
Over and out, 

Kommentera här: