Back to the vardag...

Flydde hemlandet för 2 veckor i Spanien. Nu är man tillbaka i vardagen med sjuhundrafemtiomiljoner blöta tunga höstlöv som ligger likt ett täcke över marken. Fan va lajjbans liksom!
Mörkt är det också... hänger inte alls med i svängarna när soltimmarna försvinner med en fjärt.
 
Nå väl... grabben fick nog också en smärre klimatchock, det tog 3 dagar så kan vi konstatera att han åker på en förkylning nu. Ännu mera lajjbans... täpt näsa, gnälliga nätter, grinigt humör. Hoppas det går över fort!
Hade fått brev om förskoleplats också under tiden vi var borta. Givetvis fick han en plats på en helt annan förskola än den/de vi hade valt. Vi bor ju i Sverige, landet med kolapsande välfärd. Här får man vara glad om man får hjälp med något över huvudtaget. Låter jag bitter? ...jo jag är nog fasen lite bitter. Eller nej... jag är skit bitter! Börjar någon prata Svensk politik så måste jag ta hjärtmedicin. 
 
Blev ju tvungen att tacka ja till förskoleplatsen. Behöll dock mina platser i kön till de valda förskolorna så jag får leva på hoppet att det inte tar så lång tid att få en ledig plats. Finns ju givetvis en chans att den föreslagna förskolan är jätte trevlig, who knows?! Men jag är skeptisk... vi får se...
 
Nu när man kom hem till mörkret så fick jag en sån där otrolig lust att göra om här hemma. Ut med soffan, in med en ny, köpa ny belysning, nya gardiner, ljust och fräscht! Jag har ett problem bara... jag går fortfarande på mammapenning. Inte så överdrivet jävla rik alltså... typiskt.
 
Over and out,

Kommentera här: