Ny i kartong 2017

Året går mot sitt slut, så även min mammaledighet.
 
Imorgon ska jag till frissören och nästa vecka ska jag fixa naglarna. Efter det är jag som "ny i kartong" inför 2017. Eller ja... med ett o annat kilo i övervikt då kanske, men de bjuder jag på så länge. Har inte hittat inspirationen att träna när man inte har möjligheten att göra det regelbundet. När man har barn så inser man snabbt vikten av att ha tillgång till barnvakt för att kunna utföra vissa saker. Barnvakter finns... det är bara det att de inte alltid är tillgängliga just när man behöver dem. De som inte har barn än kommer att förstå vad jag pratar om när de själva blir föräldrar...
Nåväl, nu börjar grabben bli lite större och så småningom får han säkert följa med till gymet och leka i barnhörnan under tiden. De har ju barnpassning vissa tider.
 
Vilket pussel egentligen.... Alla ni där ute som har fler än ett barn, en stor jävla fucking applåd till er säger jag bara! *hatten av* Livet förändras verkligen till 110% när man har fått barn, på gott och ont. Man får helt enkelt lägga alla sina personliga intressen åt sidan för att hela tiden sätta barnen först när det gäller deras behov. En fördel är att man som människa lär sig att bli mindre egoistisk och mer anpassningsbar i olika situationer.
 
Julafton närmar sig.
Jag längtar :-) 2:a året som förälder. Förra året var allt så nytt, grabben var bara 3 månader och krävde mycket mer när det gällde matning, byta blöjor stup i kvarten, sova osv. Nu är han mer självgående, äter själv, leker själv, går och tar sig fram själv. Denna gång hoppas jag att jag får se Kalle och min favorit, Karl Bertil Jonssons julafton på tv utan större avbrott.
 
Näe folks, nu ska jag krypa ner i sängen där mannen i mitt liv redan snuzar gott. ♥
 
Over and out,

Kommentera här: