Mjorå.... jag lever.

1 månad sen jag gjorde ett inlägg.
 
Under den tiden har jag hunnit vara riktigt jävla sjuk i 1 vecka, varit i Spanien i 1,5 veckor, och sen haft fullt upp med annat i min närhet som exempelvis planering av kommande dop för Eddie, vårstädat tomten osv.
 
Kanske är den senaste tidens finaste minne när lilleman fick bekanta sig med medelhavet för första gången i sitt liv♥
 
 
 
Underbart att få komma bort och bara får semestra med vår lilla familj. Lustigt det där... hur två människor går från ett förhållande till att bli en familj. Vi är världens bästa familj, jag är så otroligt stolt över min man och våran son. Jag vet inte hur många gånger jag har fått höra kommentaren "Gud vilket snällt barn ni har".
Andra barn i hans ålder kan vara griniga, kinkiga, gnälla över ingenting, kräva konstant uppmärksamhet osv, men inte Eddie... Han är bara glad och nöjd om han får något att leka med eller titta på.
 
Om några veckor ska vi ha dop. Jag vill gärna värna om den kristna kyrkan så jag väljer att döpa honom med präst. Vill han senare i livet gå ur kyrkan så får han fritt val att göra det. Däremot så ville jag inte ha ett dop i kyrkan där alla ska tvingas sjunga psalmer och liknande så det här dopet blir på mitt sätt :-) ...nämligen på en strand med en störtskön präst och en pianist som spelar musik jag själv har valt ♥
 
Som tur är så bor vi bara ett par hundra meter från denna fina strandkant...
 
 
Over and out,

Kommentera här: