Money Money Money

Pengar in... pengar ut...
 
Förra månaden skrattade jag hela vägen till banken när jag gjorde mina räkningar... denna månad var inte lika kul! Men så är det ibland. Det går absolut ingen nöd på mig, men förra månaden bjöd på ovanligt mycket pengar över till skillnad från denna. Nu kom Vattenfalls räkning... samfällighetens räkning... bilförsäkringen på Pontiacen... m.m.
Ah, ni hajar... en sån där månad när allt råkar komma samtidigt helt enkelt.
 
Ser redan fram emot Juni då jag borde få en sån där ovanligt bra månad igen :-) Då är det dessutom midsommar och jag står inför en kommande semester, en välbehövlig sådan! Just nu är jag inne i en period där jag jobbar 6 dagars arbetsvecka i 3 veckor efter varandra. Visserligen delvis själv valt, men det är delvis för att jag vill gå på semester med flaggan i topp på jobbet. (...inte för att någon tackar mig för det egentligen!)
Ersättningen blir att jag får ta ut några komp-dagar senare.
 
Over and out,

2 underbara dagar i Borås

Kom hem sent igår kväll efter två helt underbara dagar i Borås ♥
 
Torsdagen spenderades i Ullared där diverse nödvändigheter inhandlades för den nätta summan av åttatusentrehundrakronor... Jorå, ni läste rätt.
 
Fredagen spenderades med ett besök på Nelly Outlet där ytterligare tvåtusentvåhundrakronor rök... Helt galet! Ett hett tips för de som älskar Ullared är att besöka Nellys Outlet. Sjukt billiga kläder till både dam, herr och barn. Dessutom lite textilier till hushållet som gardiner, plädar, påslakan och handdukar m.m. Efter Nellys var det dags för en fika vid ån i stan och sen ett besök på Borås Marknad som pågick i staden. Vädret var strålande sol båda dessa dagar och allt flöt på på alla sätt och vis. Underbara dagar helt enkelt! -även om det kostade mig en del.
Budgeten var tänkt att landa runt 5000:-
-men man kan ju lugnt kontatera att den sprängdes rätt fint..............
 
 

Mäh, ibland ba' ere så...

...att man har skitmycket omkring sig och inte riktigt hinner med.
 
Jobb, jobb, jobb... till exempel. Sen är det diverse annat som trädgårdsplanering, fixa på huset, ordna med bilen, planering av sommaren, m.m. Tiden räcker inte till emellanåt känner jag, samtidigt som jag njuter av att tiden går fort nu. 5 veckor semester är anmälda denna sommar! -och kanske lite komp dagar på det!
Jag har aldrig haft 5 veckor semester på raken... då har jag ändå 1 vecka till att ta ut efter det.
Lyllo mej!