Mera inspiration från Smögen

Smögen var som sagt fantastiskt på så vis att marina inredningsdetaljer flödade! Bifogar lite fler bilder på attiraljer och inspiration kopplade till New England stilen :-) 


Här fanns allt möjligt från möbler, gardiner, påslakan, mattor, lampor, inredningsdetaljer m.m. Nere i hamnen var givetvis priserna lite dyrare, men som jag skrev om i föregående inlägg så rekommenderar jag butiken "Smögen Outlet", ni kan läsa mer om dem här:
http://www.smogenbryggan.se/shoppa/smogenoutlet

Mattor i den marina stilen

Under ett besök i Smögen på västkusten så hittade jag dessa mattor i butiken "Smögen Outlet" som jag för övrigt rekomenderar starkt för oss som gillar New England stilen! Här kryllar det av det marina temat!

Eftersom jag inte kunde bestämma mig om vilken som var finast så fick jag slå till på 3st(!) Priserna var så pass bra så det var synd o klaga... Jag köpte de mattor som är till vänster på ovanstående bilder. Tyvärr var ljuset dåligt så de ser alla lite dystra ut på bilderna men är jätte fina i verkligheten.


Det fick bli storleken 160x230 för mig, lagom för halvstora rum :-)

Leverantören som tillhandahåller dessa mattor heter Matt & Textilgrossisten och deras hemsida är: http://www.mattotextilgrossisten.se

Där kan ni vända er och fråga efter er närmaste återförsäljare. Det går alltså inte att som privatperson beställa från dem direkt.


En tripp till västkusten och New England stilen!

Ber om ursäkt för avbrottet folks!
Har haft fullt upp och dessutom varit iväg på semester de senaste 2 veckorna.
 
Dom kommande dagarna kommer jag att uppdatera lite från semestern som tog mig till både Öland och västkusten där jag fyndat både det ena och det andra när det kommer till New England inredning!
 
Stay tuned!