Leveransstatus

Gillar Volvos möjlighet att kunna se produktionsförloppet av deras nya bilar. Jag kan när som helst se hur kön minskar för var dag för just min bil. I snitt så spottar fabriken ur sig flera hundra bilar om dagen enligt minskningen av "bilar före i kön". Skönt sen att få Volvo On Call och kunna sköta bilen från min iphone, sätta på värmaren osv. (går även att låsa och låsa upp bilen, följa körjournalen privat, sätta på lyset, se temperaturen i bilen m.m.)
Teknikens under! 
 
 
Kom igen nu... måtte dessa 3 veckor rulla på nu utan problem... Jag är faktiskt rätt less på min as balla Audi. Den är snygg, men för övrigt så längtar jag efter Svensson komforten!
 
 

Bevvan vettu!

 
Alla har vi våra favvo kult serier, och Bevvan är min ♥
 
Klassisk tonårsserie för oss födda på 80-talet :-) Den släpptes på DVD för några år sen, men då kostade en säsong 399:- vilket var lite väl maffigt med tanke på att det är ganska många säsonger... Därav har jag tålmodigt väntat på att priset ska sjunka och nu var tiden inne :-) På Cdon kostar de första säsongerna 99:- nu vilket gjorde det mycket trevligare att handla :-) Dessutom har de en del kampanjer som drar ner priset lite till. Samlingen är i full gång... har redan hunnit klicka hem de 4 första säsongerna!
 
För övrig så är det snart mars... Och mars månad är fullsmetad med utbildningar och event på jobbet så jag längtar redan tills mars månad är över. Efter det så kommer jag le ända fram till sommaren :-) SOM jag längtar!!!
 
Men som sagt... mars månad... phu, måtte denna månad försvinna fortare än en fjärt! Det ända roliga som inträffar är att jag borde få min nya tjänstebil om 3 veckor, jag får leva på det!