Family

Det sägs att kärleken kommer när man minst anar det, när man inte letar.
Så var det.
 
Han kom för några år sen när jag som minst letade eller förväntade mig det. Det tog lång tid innan jag ens släppte honom inpå livet, ett par månader rättare sagt. Efter att ha stött på den mest psykopatiska man jag någonsin träffat så var jag på min vakt för att inte bli psykiskt misshandlad i en relation igen. Jag ville inte ens gå in i en ny relation, jag ville vara själv ett tag... få en paus från all drama som ett förhållande kan innebära med fel person. 
 
Men, efter dessa år tillsammans så kan jag bara konstatera att jag blivit välsignad med det mest drama-fria förhållandet jag någonsin haft och jag kan inte tänka mig ett liv utan honom. Vi är ett team, vi är bästa vänner. Jag vet att han finns där för mig och tvärt om. Det bästa är att jag aldrig skrattat så mycket i en relation tidigare, vi har otroligt roligt ihop och finner humorn i vardagen. Vi kan ha dagar när håret står åt alla håll, mjukisbrallan hänger på halva röven men ändå uppskatta varandra och inte vilja byta det mot någonting annat. Det kanske mest otroliga är att vi aldrig har haft ett allvarligt gräl. Småtjafs har vi ju alla, men aldrig några allvarliga gräl. Vi har alltid kunnat prata om saker istället och försökt förstå varandra.
 
 
Vi förlovade oss på Graceland, Memphis Tennessee sommaren 2011 och i september 2015 kom Eddie, en perfekt blandning av oss båda ♥ The circle of life.
 

Kommentera här: