Jag ser mållinjen!

Ready steady GO!
 
På torsdag tänds ljusen och klapparna ska ligga under granen. Idag inhandlade jag det mesta av det sista jag hade på listan. Nu saknas bara en present som ska kompletera samlingen sen är jag redo för Julafton♥ Ekonomin detta år är ju inte lika lattjolajban som tidigare då jag går på mamma penning men jag känner mig relativt nöjd ändå med årets inköp. Fy fan va tråkigt det är att gå på mamma penning vill jag bara tillägga... Försäkringskassan är under all kritik! -nog prat om det.
 
I veckan ska jag dra fram min stora påse med julklapps papper, ettiketter, snören, lackpenna och annat fint som ska användas vid paketinslagningen. Jag ÄLSKAR att slå in julklappar! Det är något speciellt med just julklappar... Jag är en sån där nörd som alltid lägger ner kärlek på mina paket. Väljer inslagningspapper, varierar med snören och olika sätt att snöra paketen, sätter på passande ettiketter osv...
 
När man ska slå in presenter så krävs antingen julmusik eller en julfilm för att komma i rätt stämning :-) I år hittade jag en ny favoritfilm till samlingen, en helt underbart mysig film som heter "En Tomtesaga". Kan varmt rekommendera den till de som gillar julfilmer.