Wheels Nationals Stockholm

I lördags var det dags för det årliga evenemanget Wheels Nationals i Stockholm som följs av Stockholm Cruising på kvällen. Bilutställning och swap meet hölls på Solvalla travbana mellan 08:00-17:00
 
Eftersom jag ännu inte varit med i någon bilutställning så tänkte jag att nu är det dags! Konkurensen höll hög klass så även om jag har en ovanlig bil så kändes det inte som någon säkerhet att ta hem ett pris. Väl på plats så hinner jag knappt parkera bilen innan ett Tv-team är framme och vill göra en intervju, någon minut senare så är nästa journalist framme och under tiden han gör sin intervju så ställer sig nästa Tv-team på kö för att få prata om bilen. En RÄTT SÅ ovan situation för mig, men det gick bra. Det sista Tv-teamet var från Dubai och höll på att göra ett repotage om Wheels Nationals och hade följt alla träffar. Kändes rätt så lustigt att de är i Sverige för att dokumentera det stora intresset för amerikanska bilar. Roligt dock!
 
 
Julie sken i solskenet och flertalet bilentusiaster ville få sig en pratstund vid bilen. Nägot jag inte upplevt tidigare är folk som ställer sig intill bilen och låter någon ta kort på dem. Ovant men roligt det med :-)
Trots den stora uppståndelsen så var jag inte säker på att få ett pris eftersom det var VÄLDIGT fina bilar på plats, väl putsade i mint kondition. Julie må vara fin att titta på men det är fortfarnde lite småfix kvar att göra och motorn är ganska gammal (original) och ingen värsting.
Jag kom inte med bland de top 10 vinnarna utsedda av jurun, men hade äran att vinna det nyinstiftade priset "Perfect Finnish" som bedömdes utifrån rak plåt och utmärkt lack arbete. Priset bestod av bland annat en fin väska från Turtle Wax med alla deras dyrste finaste produkter, man tackar! 
 
 
I övrigt kände jag mig otroligt nöjd över dagen och den uppmärksamhet bilen har fått. Det var mer än jag hade förväntat mig :-) Känner mig riktigt nöjd över min lilla sockerbit ♥ 

Kommentera här: