Mycket nu!

Semestern tog slut, jobbet började... ah, ungefär så.
 
Där emellan har jag hunnit med några bilträffar och utställningar. Senast idag tog jag hem priset för finaste specialbil på Vegabaren Grand Prix. Riktigt kul att bilen får så mycket uppmärksamhet, det hade jag inte förväntat mig faktiskt. Det finns så otroligt många fina bilar där ute, vissa i en prisklass bra mycket högre än min, så man måste vara ödmjuk inför konkurrensen! I den här "branschen" så är det dock mest tycke och smak som avgör och i mitt fall så är choppade (taksänkta) bilar i årskullen 49-51 bland det finaste som finns ♥
Men smaken är som baken! -tur är väl det :-)
 
 
Eftersom jag kan så ska jag snart ta ut lite innestående och välbehövlig komptid och ledighet från jobbet. Ska bli skönt med lite mer ledighet. Tänkte ta mig tid att utbilda mig lite mer inom fotografi, på hobby nivå då. Har köpt några kurser som jag ska plöja igenom nu när hösten faller inpå.

Drömspöken

...ni vet den där känslan när man drömt om någon som inte längre är en närvarande pusselbit i ens liv. När drömmen är så där påtaglig så att du vaknar och känner dig nedstämd av alla olika tankar och känslor som rusar igenom skallen och bröstet. Det är en lustig känsla när drömmar är så starka på nåt vis... och på något sätt påminner en om sånt man har lyckats förtränga för att må bra.
 
Nåväl, när dimman har lagt sig så inser man att vardagen är precis som vanligt och det lilla paketet med minnen ligger kvar i garderoben, inslaget med en rosett. I alla fall spirituellt sett... ♥
 
Skönt att det inte handlar om några gamla kärlekshistorier i alla fall, om nu någon misstänkte det.

Wheels Nationals Stockholm

I lördags var det dags för det årliga evenemanget Wheels Nationals i Stockholm som följs av Stockholm Cruising på kvällen. Bilutställning och swap meet hölls på Solvalla travbana mellan 08:00-17:00
 
Eftersom jag ännu inte varit med i någon bilutställning så tänkte jag att nu är det dags! Konkurensen höll hög klass så även om jag har en ovanlig bil så kändes det inte som någon säkerhet att ta hem ett pris. Väl på plats så hinner jag knappt parkera bilen innan ett Tv-team är framme och vill göra en intervju, någon minut senare så är nästa journalist framme och under tiden han gör sin intervju så ställer sig nästa Tv-team på kö för att få prata om bilen. En RÄTT SÅ ovan situation för mig, men det gick bra. Det sista Tv-teamet var från Dubai och höll på att göra ett repotage om Wheels Nationals och hade följt alla träffar. Kändes rätt så lustigt att de är i Sverige för att dokumentera det stora intresset för amerikanska bilar. Roligt dock!
 
 
Julie sken i solskenet och flertalet bilentusiaster ville få sig en pratstund vid bilen. Nägot jag inte upplevt tidigare är folk som ställer sig intill bilen och låter någon ta kort på dem. Ovant men roligt det med :-)
Trots den stora uppståndelsen så var jag inte säker på att få ett pris eftersom det var VÄLDIGT fina bilar på plats, väl putsade i mint kondition. Julie må vara fin att titta på men det är fortfarnde lite småfix kvar att göra och motorn är ganska gammal (original) och ingen värsting.
Jag kom inte med bland de top 10 vinnarna utsedda av jurun, men hade äran att vinna det nyinstiftade priset "Perfect Finnish" som bedömdes utifrån rak plåt och utmärkt lack arbete. Priset bestod av bland annat en fin väska från Turtle Wax med alla deras dyrste finaste produkter, man tackar! 
 
 
I övrigt kände jag mig otroligt nöjd över dagen och den uppmärksamhet bilen har fått. Det var mer än jag hade förväntat mig :-) Känner mig riktigt nöjd över min lilla sockerbit ♥