Himlen glimmrar lite fnittrigare idag...

Fick nyss beskedet att Kim har gått bort och tiden stannade upp litegrann. Jag har följt henne i ett par år genom Facebook och kommer så väl ihåg när hon berättade att hon hade cancer och fick som sista utväg genomföra tuffa behandlingar nere i Tyskland. Trots det så la hon ofta upp bilder med ett leende trots den sargade kroppen. Hon kämpade under en lång tid och jag hade förhoppningen att hon skulle överleva tack vare sin positiva själ.
 
Senast i onsdags la hon ut en leende bild på sig själv när hon var ute på stan och åt middag med vänner. Även denna gång visade sjukdomen sina tydliga spår men hon log som vanligt, glada, spralliga och halvknasiga Kimsan ♥ Himlen glimmrar lite fnittrigare där uppe idag... hoppas du går på Tonga Tonga och dansar samba för fulla muggar i en kropp fri från smärta!
Här nere på jordelivet så saknar vi ännu en stor ikon. 
 
#fuckcancer #kimanderzon
 
 

Outside the box!

Den här veckan hade jag min frissör inbokad och kände för något helt annorlunda. Jag har en tid tillbaka sneglat lite på rosa nyanser men inte riktigt vågat. Är det verkligen jag? Vågar man gå så på jobbet? Passar jag i det? ...sen fegar man lite.
 
Anyway, jag gick "outside the box"... utanför min trygghetszon och mjukstartade med lite slingor :-)
 
Pink highlights ♥
 
        
 
 
Jag gillart' :-)
 

Curt begriper inte...

 
Curt sitter i telefonkö till Telia... "Du har plats trettiosju, i kön"
Faan att man ska behöva ringa Telia en lördagkväll, muttrar han surt och tar en näve jordnötter.
 
Curt är så jävla arg ikväll... så där så att han inte ens är kul att umgås med faktiskt! Tänk att hela kvällen skulle sabbas av det här. Något är ju uppenbarligen fel, utbrister han förbannat! VARFÖR! 
Det MÅSTE vara Telia som klantat sig med ledningarna! -fortsätter han och reser sig upp och liksom vaggar fram och tillbaka över vardagsrumsgolvet med irriterade steg och telefonluren i örat.
 
-Du har plats trettioett, i kön, Curt suckar.
 
Curt kan liksom inte begripa varför inte samtalet från Tv4 har kommit fram med frågan om han vill medverka i tv programmet "Så mycket bättre".