Curt lackar ur...


Modemet har bjudit på bristfällig uppkoppling på sistone... Vilket påverkar våran tillgång till att spela gamla grammofonlåtar via Spotify. Det är inte okej, ...det är faan inte de.
 
Skärpning televerket! ...annars kastar vi en fet jävla platådoja i fejset på er!
 

Sådär otålig så det liksom blir jobbigt att vänta...

Nästan så att det suger lite ångestladdade elektroder i magen i den eviga väntan... väntan på att 2014 ska slå över till 2015. VAD HÄNDER DÅ??? frågar folk...
 
Ärligt talat så vet jag inte... men att jag kommer att ändra färdriktning och byta vägval det vet jag. På ett eller annat sätt... 2014 är bara en lång förberedelse inför 2015 med diverse procedurer. Det är en form av inre resa som ska ta mig dit jag hör hemma ♥
 
Ah jag vet, jag talar i gåtor :-( Jag hatar själv när folk pratar i gåtor... 
Inte meningen, men det liksom bubblar i mig samtidigt som jag inte vill berätta något än. Först och främst pga att jag inte vet exakt vad som händer 2015.
 
Det första folk tänker är givetvis att man skulle planera barn/familj, men det är inte riktigt så i det här fallet. Det är ganska mycket som jag vill förändra...
 

Tid att reflektera...


Sitter på trappan upp till altanen och filosoferar... Lyssnar på fåglarna, vinden i träden och grannens barn som sparkar boll på tomten bredvid.

Såna där härliga stunder då man hinner filosofera på både det ena och det andra, bra som dåligt, kul som sorgligt. Solen värmer mig i nacken och lustigt nog så blåser ett stort fluffigt hjärta förbi bland molnen! Synd att jag inte hade kameran till hands.

Piloten ska käka hamburgare idag tydligen... grannen alltså. Snart kommer jag känna doften av grillen och ställa mig frågan vad jag själv ska proppa i mig för kvällsmat. Tänk om någon kunde komma och servera mig en skaldjurspastasallad med vitlök och parmesan dressing... Anyone?
...näehe.