Det tar sig!

...sakta men säkert! Naturen alltså...
 

Det känns inte som den 27 maj. Den långa vintern höll i sig så länge här i skärgårn så växtriket är liksom lite försenat... Gräsmattan klipptes första gången här om veckan vilket är mycket senare än föregående år.

 

Nåväl, jag har lite blommor som står på altanen och väntar på att få bli planterade. Det blir nog en sommar i år också... kanske... eller? ...nu spöregnar det.

 

Paris var fantastiskt! Vilken stad! Förstår varför den förknippas med kärlek och romantik. Arkitekturen är mest imponerande... Jag hann med att se Eifeltornet, Triumfbågen, Sacre cur, konstkvarteren i Montmarte, båt tur på Seine, och det absolut bästa... Notre Dame.

 
 

Notre Dame var absolut den mest imponerade sevärdigheten. Helt ofattbart vilken byggnadskonst, jag gick omring helt häpen av allt från storheten, till minsta lilla inarbetade detalj. Det var mäktigt.... Det absolut mäktigaste jag sett faktiskt.
Det måste ses för att förstås, fotografier återger bara en liten liten del...

 

 

Hoppas på att få återse Paris i framtiden, de 3 dagar jag fick var alldeles för lite...

 

Paris

Imorgon åker jag några dagar till Paris för första gången. Har verkligen velat besöka Paris så det ska bli helt underbart :-) Eftersom jag åker inom jobbet så har jag ingen koll på vad vi kommer att få se och göra, men jag hoppas jag hinner se så mycket som möjligt! ♥
 

Sovrum klart!

Igår var Caninen (Carina) här och hjälpte mig att tapetsera klart det sista i mitt sovrum så nu är allt klart ♥ Jag är SÅ nöjd med mitt shabby chic inredda sovrum :-)
 
 
Memphis envisades om att hänga med på bild...
 
Idag umgicks jag med Caninen igen fast denna gång åkte vi till Plantagen och Hornbach för att titta på blommor :-) Det blev några inköp till sommar säsongen!
 
Näe, nu har jag inte tid att skriva mer, det är ju för faan hockey på tv!
Over and out,