Student och kastrering... -udda kombo i rubrik!

Idag har lillebror tagit studenten... det var med andra ord siste man till rakning i våran familj. Det var ett spritkalas utan dess like(!) Alla studenter knäppte upp sina korkflaskor och ölburkar och sprutade ut på varann i ett stort sprit inferno! Innan studentflaket ens hade lämnat så såg alla studenter ut som blöta hundar och doftade ljuvligt i form av pantrummet på Ica...
Helt crazy, men viktigast är väl att studenterna har roligt... om det nu innebär att dränka sig i sprit och dofta pantburkar!
 
Idag har jag lilla Frasse på besök :-) En yorkshireterrier som ser ut som sju svåra år och har typ 3 tänder. Fast han är såååå fulsöt och charmig ändå :-)
Hans ägare är på Sweden Rock så han ska bo hos mig i ett par dagar. Memphis är störtkåt och nyförälskad vilket kanske borde säga mig att han är gay........(!)
Hur som, pratade med min veterinär idag om ett annat ärende och passade då på att fråga om sk "kemisk kastrering" som innebär att man sätter in ett litet microchip under huden som utsöndrar hormoner. Effekten är som om dom vore kastrerade på vanligt vis fast det håller i sig i ungefär 6-12 månader.
 
Jag överväger nu starkt att sätta in ett chip under tiden jag funderar på om jag vill kastrera honom helt eller ej. Tror det blir så... på fredag blir det av. 
 
För övrigt, min veterinär är faan bäst, riktigt gullig. Hon håller till på Västerhaninge Veterinärklinik, ville bara tillägga det!
 
Over and out,