Hund eller Bebis?

Har suttit och kollat runt bland hundkläder. De som sitter och hobbysyr hundkläder hemma med försäljning över internet är givetvis mycket billigare än de hundkläder som finns i djuraffärer.
 
Eftersom jag nu har en "nakenhund" -som inte är naken, men som ändå behöver kläder när det är kallt eftersom de inte har samma underhudsfett och skyddande tjocka pälsar som håller dem varma.
 
Sitter nu och svär och suckar över alla tok löjliga kläder som finns... det är pluttinuttit, plåttrigt, skrikigt, fula färgkombinationer, bejbyråsa och fult mönstrade. 80% är fula hundkläder i mina ögon! Själv är jag ute efter nåt i diskreta färger som svart/grått och på sin höjd något enkelt mönster eller tryck. Inte nog med det så finns det skitmånga hundkläder med luva på...? Det är ju ingen liten mini-me som är ute och går... det är en HUND.
 
Näe... bort med polkaprickar, nallebjörnar, luvor och allt jävla trams!
 
  (klicka för se större storlek)
 
Ah ni ser ju själva... det är rena rama barnkläderna!
 

Folk som ojjar sig...

När man säger att man har köpt en hundvalp så får jag i regel två olika reaktioner... antingen så blir dom oroliga över om jag har sålt Elvis?!?! ...eller så blir dom skeptiska över valet att ha två hundar och ojjar sig över allt arbete det medför. Ganska tråkiga och negativa reaktioner faktiskt.
 
- Självklart är Elvis kvar!
 
- Och vad det gäller mer arbete... näe... inte ett dugg! Rutinerna är precis de samma som med 1 hund! De ska kissas, de ska matas och de ska inte lämnas ensamma för länge.
 
Än så länge så ser jag inga nackdelar med två hundar. Det är helt underbart att se dom leka. Elvis får MER stimulans nu med sin kompis än när han var ensam. Det är klart att det är lite extra arbete med att få valpen rumsren, men det är en övergångsperiod och inte så överdrivet jobbigt. Han är drygt 14 veckor nu och fattar redan galoppen med att gå ut även fast det händer en och annan olycka inomhus ibland.
 
Innan jag köpte Memphis så frågade jag runt ett par stycken som har 2 hundar eller fler om hur de upplever arbete och ansvar med flera hundar och de var bara 100% bra feedback. Så länge jag har två mindre hundar som inte fäller päls och är enkla att ha och göra med så är det inga som helst problem att få hundvakt heller :-)
 
 
Hunden är verkligen människans bästa vän <3