Plusgrader tamejfaan! ...och snart är det Beach 2013!

Ja dom har visat sig till och från... och mer och fler blir det enligt prognoserna! Jag gör vågen varje gång det droppar från hustaket :-)
Märker hur hundarna gillar det mildare vädret, dom går frivilligt på längre promenader nu. När det var 15-20 minus ute så var dom knappt intresserade av att ens gå ut och kissa...
 
Körde bodypump igår! Gjorde det förra måndagen också och var näst intil invalid i följande 2 dagar... Jag får skylla mig själv när jag har haft "semester" från träningen en längre tid. Jag har en skaplig träningsvärk idag också, men jag kan i alla fall gå denna gång trots att jag ökade i vikter.
Det kostar att ligga på topp. Tur att jag har en sån bra gym-instruktör som sparkar igång mig :-) Ibland behöver man såna för att få ut tummen ur rövhålet helt enkelt! Go Helen!
 
 
 

Mellobello 2013

Godkväll
 
Måste säga att Melodifestivalen har varit otroligt medioker i år... jag har inte haft en enda "aha-upplevelse". Tråkigt att vi i år håller i hela Eurovision och har så fattiga bidrag. Det var som när Carola tog hem vinsten 1991 med "Fångad av en stormvind" sen skickar vi Christer Björkman "Imorgon är en annan dag" året därpå när vi själva håller i finalen i Sverige och vi kommer typ näst sist....
Det kan bli en pinsam repris.
 
Näe, tacka vet jag Irland som tog hem vinsten typ 3 år i rad. Eloge till dom! Det kommer nog aldrig hända igen med tanke på alla 1.578.354 länder som tydligen tillhör Europa och numera vill delta(!)
Det är en sån kulturkrock i musiken mellan öst och väst europa... Egentligen borde man dela upp tävlingen i just öst och väst. Alla har möjlighet att vara med, och musik kulturen krockar inte.
Som det är nu så är det öst europa som röstar mest på sina egna öst-poppiga-disco-ballader på sina hemspråk och faller inte för västliga engelsk/europeiska klassiska låtar. Vi har olika smaker helt enkelt och fler och fler blir missnöjda i röstningen när smakerna går i sär...
Mest tråkigt är väl att alla länder inte får plats i finalen... med tanke på alla 1.578.354 länder så skulle tävlingen pågå i 6 timmar istället för dagens 3 timmar vilket är länge nog!
 
Loreen var grym! Men en av mina all time favourites är ändå Darin med "You're out of my life".
Fucking faboulus!!!
Den hade förtjänat en vinst 2010 men kom på 2:a plats efter Anna Bergendahl som fick representera Sverige och kom bland de sista i Eurovison. Övertygad om att Darin hade varit bland top 10.
 
 
 
Over and out, folks!

PARIS

Har inte nämnt det tidigare men i maj åker jag 3 dagar till Paris <3
 
Jag har alltid velat åka dit så när jobbet avslöjade att våran belöningsresa (för bra säljresultat) går till just Paris i år blev jag jätte glad! Vid ett tidigare tillfälle hade vi lite lösa diskutioner på jobbet om vart vi ville åka och jag tog upp just Paris :-)
 
 
Skönt att få sin önskan uppfylld :-)
Jag ser VERKLIGEN fram emot att se Paris.... Hoppas på att få se dom mysiga konstnärliga kvarteren som bär en lång historia om kända konstnärer, samt Moulin Rouge och givetvis Eifeltornet och Triumfbågen.
 
Aspire au voyage!