Ajfåån 5

Jag gjorde ett fotojobb i höstas som genererade i att jag skulle få plocka ut en olåst ajfån 5. Av ren lathet har jag inte svängt förbi apple store än, men snart så...! Är den bra eller? 95% verkar ge den tummen upp i alla fall.
 
Hoppas att jag får nya ipad av Tomten också...
 
Teknikbög? JAG? ...ja.
 
Ådin min är på verkstad, som hyresbil fick jag en splitt ny Tiguan 4wd idag, helt ny på hyrfirman. Riktigt skön att köra! Tycker inte att den är supersnygg utvändigt, men gillar att det är lite mini-stadsjeep-känsla när man sitter lite högre upp.
 
That's all folks! ...generöst va!?!

Brandrisk?

näe, det är nog fritt att grilla i skogen nu. Varsågoda!
 
2 dagars non-stop regn har resulterat i en övermättad gräsmatta och flera översvämmade vägar i länet. Roligast är det när meterologen säger att det kommer att slå över till minusgrader och komma snö.
Kul. Skitkul.
 
Jag välkommnar minusgrader och snö... det är ju snart 1:a advent. Men jag ser inte fram emot att allt vatten som nu ligger överallt fryser på. Snö är kul... is är mindre kul.
 
skitregnsblötafuktigajävlahelvete!
 

Regn och bara regn...

...är det meningen att jag måste paddla kanot för att ta mig till jobbet imorrn?
 
Vädret kan inte vara mer depprimerande i huvudstaden idag... Näe, tacka vet jag en decimeter snö på staketet och -10 grader i luften. Vackert, ljust och vintrigt!