Jag trivs...

Jag gör det, konstigt nog så är det så... att när man släpper saker från det förflutna och accepterar att tider förändras så känns det som en lättnad på något vis.

Jag trivs otroligt bra på jobbet, mina kollegor är verkligen hur sköna som helst att umgås med. Sommarn står för dörren och altanen är tvättad och oljad för många soliga dagar och trevliga kvällar :) Planer är gjorda för semestern, det blir 2 längre utflykter till evenemang i goda vänners lag. Och vänner ja... jag har mina vänner :) de som står mig närmast och följer mitt liv dagligen som få andra.
-Gud vet att jag inte släpper vem som helst in på livet, vänner kommer och går... men dom få riktiga består.
Sist men inte minst så har jag kommit igång med gymmet, det känns kul och jag är mer motiverad än tidigare. Vågen visar ingen nedgång med det gör kläderna, fett förvandlas till muskler och det är kul att känna det!

Fredag imorrn!!
Möte på jobbet hela dagen sen ska jag hem och iordningställa Cadillac'en inför lördag då jag ska iväg och köra ett bröllop. Tvätt och vax står på schemat... vaxa är ett jävla skitgöra enligt mig men det blir ju fint när det blir klart. Sen måste jag även förbereda med de blå-gula banden som ska pryda bilen dagen till ära... Enligt prognosen ska det bli regn på lördag... Jag hoppas verkligen att det inte blir några mängder och att det är uppehåll före och efter kyrkan, mest för brudparets skull! Det blir en finare upplevelse för dem.

Over and out folks!

Prioriteringar

-Ett ord som jag funderat över i ett par veckor...

Vad prioriterar jag? Vad prioriterar andra? Aktiviteter? Vänner? Händelser? Folk i allmänhet?

De senaste veckorna har jag sett några exempel på vad folk kan prioritera... och då vänds funderingarna till mig själv... prioriterar jag fel? Ah jag vet, jag svamlar i det blå men det är olika händelser och olika människor helt oberoende av varandra som fått mig att fundera över saker o ting.

Vad är viktigast här i livet liksom?

Vissa människor skulle jag prioritera högre än vad dom skulle prioritera mig till exempel... samtidigt finns det folk som prioriterar mig högt men som jag inte alltid ser för att jag är för upptagen med att fundera varför någon eller några inte prioriterar mig som jag prioriterar dem. Man ser inte skogen för alla träd liksom...

Jag vill för mycket ibland... så att jag inte ser vad som faktiskt finns framför mig. Och det är ju dem jag ska prioritera mest av allt... de som förtjänar det mest. Man glömmer bara bort det ibland...

Folk går vidare i sina liv och så ändras även prioriteringarna. Det är livets gång...
När faan ska jag lära mig det då?

Någon ligger på Scandic i helgen...

-och det är inte jag!

Loreen vann schlagerspektaklet igår, helt rätt. Faan vilken framträdande hon gör... scen-närvaro får sig en mening!

Den tredje och fjärde altanen är tvättad idag, nu börjar det ordna upp sig ordentligt här. Det skall vara tipp topp inför Midsommar då släkt och vänner kommer och fyller alla vinklar o vrår, det kommer bli kanon. Sen är det bara den inglasade delen som ska trall-tvättas och fixas...

Fick en till bröllopskörning idag :) Även fast det är en massa pyssel med att ha bilen i tipp topp och resorna till och från så är det en betalning i sig att få se 2 lyckliga människor få varann... Det är en speciell känsla i luften. Sen är det rätt kul att komma som utomstående och träffa en massa folk som vill ta kort på brudparet i min bil. Man blir lite stolt... så är det.

Det är varmt... o jag vill ha glass... men min våg i badrummet håller inte med. Faan att man alltid ska vara osams?