Ett inlägg i veckan?

...jag är inte direkt generös med inlägg nu för tiden. Kanske är det för att jag har annat för mig?

Får väl ta en funderare på om det är värt att fortsätta :-P
Mina vänner följer ju mitt liv på facebook...

Puts & Krom!

Livet går vidare, minnen lever kvar!

I veckan sålde jag min Cadillac DeVille Cabriolet -67.

Det var med sorg som jag tog min sista resa i bilen och mindes hur obeskrivligt lycklig jag var när jag köpte den för 3 år sen... -min ALLRA FÖRSTA raggarbil... det var stort för mig!Nu är den såld i alla fall... Det sägs att ingen bilaffär är en bra affär, men med fina raggarbilar så stiger värdet och jag gjorde mig en bra förtjänst :) Försäljningen gick relativt fort och det nya hemmet ligger mellan Enköping och Uppsala så jag kommer säkerligen att se den på bilevenemang framöver. Kommer kännas skitkonstigt att se någon annan glida runt i den dock...
Varför sålde du, tänker ni?
Jo... jag ville ha en relativt enkel första bil, och gärna en fin cab och då var modellen bra för det ändamålet. Men Cadillac DeVille -67 är inte min drömbil... och efter att ha arbetat upp mig och fått både pengar, erfarenhet och mersmak så är det dags att byta upp sig :) Vad som komma skall vet jag inte... och inte när heller... men jag är redo när bilen väl dyker upp!

För en vanlig svensson så kanske den nya bilen inte blir finare i "skicket" som min cab var, men tanken är att köpa mig en 50-talare med högre värde, vackrare linjer och som är väl värd att lägga pengar på när det gäller renovering osv.

Jag är spänd av förväntan... just nu letar jag både inom sverige och utomlands. Det kan bli vad som helst, när som helst... helt beroende på modell och pris.

Puts & Krom!