...Mallis!

På torsdag drar jag till Mallorca med jobbet. SÅ skönt med tanke på den värdelösa sommaren vi har haft i år!
 
 
De sa på nyheterna i förra veckan att vi har haft 6 högsommardagar i år till skillnad från 28 högsommardagar föregående år. Det säger en hel del...

Humor?

Jag har flera av mina gamla klass"kamrater" på min facebook... Nu när skolorna börjar för terminen så florerar flera inlägg om mobbing och hur svårt vissa barn kan ha det att börja skolan för terminen. Bland annat har flera lagt upp denna bild med text:


Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när vissa som lagt upp detta SJÄLVA var en sån unge/ungdom som frös ut mig i klassen... Som snackade om mina kläder... min musiksmak... eller whatever.
Man kunde sitta eller gå omkring själv utan att nån sa hej eller gav mig ett jävla leende... Ibland fick jag en blick i alla fall...! ...fast det var oftast en sån där med höjt ögonbryn, som talade sitt tydliga språk "där är tönten".

Visst är det väl så att folk växer upp... och det skall förlåtas. Men för någon som blivit utfryst och fått känna sig missanpassad så läker inte alla sår så lätt.
Det är orättvist.

September - Semester ?

Hektiskt!

September börjar med en resa till Mallorca med jobbet...

Fortsätter med 1 vecka till New York i privat regi...

Avslutar med segling i Kroatien med jobbet...

Allt detta under september månad!

Seglingen utförs på en "Sun Odyssey 54 ds" med egen skeppare där jag är värdinna och tar med mig 7 av mina kvinnliga kunder genom jobbet, detta blir en riktig "tjejresa" något som inte gjorts tidigare då denna branch är väldigt mansdominerad!
Enligt mina manliga kollegor som gjort detta tidigare så är det en fantastisk resa!
Ser fram emot det eftersom jag inte gjort något liknande... Ser även fram emot att få lära känna lite nya människor :)Happy holliday!