Mästerverk...

Ja vad säger man, Björn och Benny kan verkligen skriva vacker musik... helt fantastiska kompositörer! Susan Boyle har nu spelat in "Du måste finnas" från musikalen Kristina från Duvemåla, översatt till engelska givetvis. Susans röst och Björn och Bennys musik kan inte bli annat än succé i mina öron.
I love it... 

Dammar av lite...

Ah va ska jag säga... *ställer mig upp inför gruppen*

JA, JAG ÄR EN USEL BLOGGARE!

...meeeeen, jag bloggar inte för andras skull, utan för min egen när jag känner för det. Har alltid skrivit dagböcker i hela mitt liv, men det kan komma perioder när det inte skrivs så mycket... oftast är det då som jag mår som bäst, när jag inte har behovet att ventilera djupa saker.

Skitsamma!
Tina Turner har bosatt sig i min hals... inte nog med det så har hon suttit ett par veckor i sträck på en irlänsk pub och smuttat på whiskey och cigarrer innan hon kom också... Därför pratar jag inte mer än nödvändigt just nu! Jävla baciller....

Ska måla en vägg i huset idag... den väggen innehåller 10 fönster., -oj så skoj. Snacka om maskeringstejp!!! Hell yeah. Nåväl, skiten måste göras... väggen är mörkbrun idag, och ska bli vit. Kommer bli mycket ljusare och fräschare :)

Näe, dax o röja undan soffa o lite annat.

Mors!

Höst, underskattad och vacker!

Tog en långprommis med Elvis idag. Underbart väder, löven är torra, prasslar i backen och bär färger av gult, orange, röd, grönt och brunt. Mitt konstnärliga sinne älskar hösten... färgerna i naturen när solen ligger på är helt fantastiskt tycker jag.

I området kommer det en o annan båtrailer rullandes nerifrån bryggorna och på tomterna eldas det för fullt med grenar, kvistar och löv. Alla förbereder sig inför den kommande vintern. Älskar verkligen att bo här... nära natur och havet inpå knuten. Vem trodde det för ett par år sen? ...inte jag i alla fall! Lägenhetsmänniskan som blev skogsmulle, det kan ju nästan bli en bok det där ;-)

Nu när jag kom hem så visas Höst i New York på 4:an! ...kan det bli bättre? Sjukt fina filmsekvenser från ett höstigt Central Park. Fasen jag måste åka dit någon gång... på hösten när löven är sådär otroligt gula!
När jag besökte New York senast så var det visserligen i oktober, men hösten hade inte riktigt kommit då. Det var något tråkigt mitt emellan sensommar och början på höst. Kallt och blåsigt var det.

Anyway, Jag ska besöka New York mellan oktober-november nästa gång istället :) Och hoppa i lövhögar i Central Park!



Beautiful...