Jobb...

Har ni någonsin upplevt en het lavaström som kommer emot dig i allt raskare takt? ...välkommen till mitt jobb.

Just nu är det högsäsong, kundmöten hit - kundmöten dit! Idag har jag varit i Eskilstuna och knutit kontakter som jag hoppas kan sluta i affärer. Spännande men den här jävla väntan på beslut är så jäkla långdragen... Jag presenterar affären sen ska det överläggas i några veckor... som sedan skjuts fram... igen... och igen... jag får jaga beslutsfattarna i slutändan. Alltid.

Nåväl!
Ser ni på Så Mycket Bättre? ...jag älskar det programmet. Speciellt i år eftersom Eva Dahlgren och Laleh är med. Just nu går jag igång på Lalehs tolkning av Ängeln i Rummet. Helt fantastisk cover i Laleh-stil.
Hade en ordentlig städning i huset i helgen. Först nu känner jag att jag har landat ordentligt. Så himmla fint överallt. Jag trivs!

Over and out :)

Aww :(

Fick precis ett mail från en kund som var tvungen att avboka vårat möte imorgon bitti :( Skittråkigt... jag var laddad! Men men... får boka om den tiden.
i-landsproblem egentligen men tråkigt ändå.

Tröstar mig med Spotify och en rejäll dos med Bonnie Tyler, min gamla tonårsidol. Jävlar va jag gillar henne... cool kärring! -ja för hon har faktiskt passerat 60-strecket nu. Har alla hennes skivor i en låda någonstans. Minns att jag samlade mina veckopengar sen gick jag kilometern till Haninge Centrum och köpte en och en av hennes skivor på Dur & Moll som våran lokala musikaffär hette där. Numera är dom affärerna döda och begravda av alla internetbutiker som erövrat med sina låga priser.
Ännu ett i-landsproblem kanske!?

Aja, nu ska jag gå o dra nåt gammalt över mig. Hej!Vi går mot vintertider...

Har installerat en värmepump i huset :) Såååååå gött... nästan helt tystgående också! Behöver inte använda elementen vilket bidrar till en mycket lägre värmekostnad.

Ser fram emot att få julpynta snart, men det får gärna komma lite snö också, observera att jag skrev "lite" snö... inget jävla kaos alltså!

Har ni hört vad som är årets julklapp? ...allvarligt?
En matkasse.

Vem faan ger bort en matkasse?

Näe, fram med lite hederliga leksaker som mobiltelefoner och annat roligt! DET är julklappar de :)