Av- och på förhållanden...

SÅÅÅÅÅ GLAD att jag inte har såna! Det ska tjafsas, det ska krånglas, det ska pratas, det ska göras slut, det ska försökas på nytt, det ska pratas igen, problemen blir återuppstår, tjafs igen.... bla bla bla...

Av och på, av och på! ...oj så moget.

Nej tack djävulberg! Glad att slippa dessa...

Love Love Love

...my house :) And Elvis does too :)Igår tog jag en kombinerad promenad/löprunda i området. Sååååå fint...! ...och havet tätt inpå :)

Nu längtar jag efter semester... snart snart snart...! Om några veckor lyfter jag mot Nashville, ska bli otroligt spännande... och samtidigt lite läskigt med tanke på alla hysteriska säkerhetskontroller det är när man ska igenom alla flygplatser! 11:e september har verkligen satt sina spår i amerikanarnas förtroenden för alla utomstående.
Sist jag åkte blev jag slumpad att gå igenom en personlig kontroll där dom tog fiberprov från mina kläder och muddrade precis allt! ...fattades bara att dom skulle köra upp ett finger i röven oxå ungefär.

MEEEN va jag ska njuta där... kommer att vara kokhett väder men det får jag leva med :) Finns pool på hotellet i alla fall :)

Önskar alla mina vänner

-en otroligt fin Midsommar! :)

Här skiner solen och himlen är blå! Snart ska jag och folket gå till dansbanan för att känna på lite spelmansmusik och midsommarfirande vid vattnet. Underbart...