Quality time med pappsen :)

Var på hovet o såg Bajen vinna ännu en seger, 12-3 blev resultatet :)
Gött!

Fick även veta vilka nyförvärv Hammarby fotboll gjort inför säsongen! Bland andra är det Runström och Paulinho som är tillbaka i laget. Förhoppningarna är stora att vi slipper spela på grusplan nästa säsong!! :)

Dunkdunkdunkdunketidunk...Ett stycke rock n' roll-möbel står numera i vardagsrummet... Ståtlig! Härligt ljud är det oxå :) Hey Mr Bassman!

Ikväll väntar mellobello (melodifestival) ...tycker den är ovanligt tam i år men är man ett freak så är man. Uppfostrad med melodifestivalen i ryggmärgen.

Sen får jag se... fest i Norrtälje där flera av vännerna är... eller fest på Moonshine där säkert en hel del vänner är oxå... eller bara vara hemma och ta det lungt.
What to do, what to do...

Imorgon blir det i alla fall Hockey med pappsen. Den årliga Bajenkvällen är på gång och det har blivit lite av en tradition att far och dotter kikar på detta. Hammarby är inte direkt kända för elitseriehockey och för några år sen gick dom i konkurs. Enda sättet att ta sig tillbaka är att börja spela under ett nytt namn (Bajen Fans Hockey) och börja om från lägsta serien...

Nåväl, sagt och gjort. Vi började om från botten och har hittills vunnit alla våra matcher i alla serier och klättrar stadigt uppåt. Snart är vi back on track :) Rätt kul att vi är obesegrade än så länge... givetvis spelar vi inte i några elitligor då, men ändå... någon dag tar segersötman slut.