Tomorrow, tomorrow...

Lämnar jag Linköping (som iofs är en riktigt mysig stad) för att åka hem igen. Har en frisörtid inbokad på eftermiddagen. Nu är det dax för förändring!! =)

Ser fram emot att få komma hem o krama om Elvis <3
Det har bara gått snart 2v men redan nu har jag märkt av en förändring sen kastreringen. Han är mycket lugnare och gosigare :) Mammaslillapluttisnuttipluttigull... *gullar*
Ångrar inte en minut att jag blev hundägare!

I helgen som var så var det rock n' roll fest... och i helgen som kommer är det rock n' roll fest... mycket nu... Man får passa på, snart går en hel del raggare i ide inför vintern. =/

Sleep tight schnyggingar!

@ work

Befinner mig på ett fint hotell i Linköping. Har kört ett spinningpass med 2 kollegor följt av lite skitsnack och ett glas vin eller två innan läggdax.

MÅNGA åsikter angående valet igår... orkar faktiskt inte höra mer. Jag är glad att alliansen fick övertaget. Jag är en frisk arbetande kvinna så deras politik passar mig. Vad det gäller SD... om det nu är så många som röstar på SD så kanske politikerna ska sluta blunda för det och kanske börja lyssna lite på folket. Nu har dom kommit in i riksdagen - gilla läget! Man får åtminstone göra det bästa av det, eller hur? Fungerar inte att tjura i all oändlighet. Folket har sagt sitt.