Ingen tid att vila...

Idag har jag tagit tummen ur röven och sett till att betala räkningar, tvättat 4 maskiner tvätt, handlat, städat ur firmabilen inför återlämningen m.m.m.m.m.m
Nu halvligger man i soffan o känner sig som ett utbajsat lingon ungefär... sådär lite mör, manglad, trött... ont i ryggen har jag oxå o ingen massör har jag. Skit.

Imorgon blir det en fika på stan, fixa naglarna (ah det är sånt skit vi tjejer håller på med) sen vet jag inte vad kvällen bjuder på.

Nåväl... over and out,

Funderar...

...hmm

men om? ...näe... eller så kanske? nja... fast... humm...

man kan ju vända på.... näe... blir inge bra... bättre att tänka på... om...

Näe, nu går jag o lägger mig.

American Car Show 2010 i Norrtälje

...är avklarat. Det var första gången jag besökte den årliga träffen i Norrtälje. Det var riktigt najs :) Elvis fick hälsa på den ökände "Svempa", och jag med sällskap fick kika in i hans lackade scania bilar.

På kvällen bar färden vidare mot Uppsala för att grilla och sjunga  "Jag är inte full jag har pollenallergi, pollenallergi, pollenallergi. Jag är inte full jag har pollenallergi, pollenallergi, pollenallergi..."

För övrigt... min sista dag som 20+ Känns rätt okej eftersom jag än så länge inte lider av någon åldersnojja =) Ser fram emot Margueritas imorrn!