Godmorgon alla schnyggingar!

Somnade tidigt igår efter en händelserik vecka på nya jobbet. Utbildningen är över och nu har jag kastats ut i hetluften! Igår var jag på ett engelsk-språkigt kundmöte, det var intressant :) Trivs fortfarande oförskämt bra, har höga förhoppningar på både mig och företaget. Länge sen jag tyckte att det var kul att åka till jobbet!

Köpte mig ett par nya "jobb-skor" igår =)Tamaris, favvomärket <3

Idag är det bilutställning som gäller, och givetvis efterfest ;-) Har chafför idag så jag ska få sparka loss ikväll! Det börjar dra ihop sig för hösten snart så man får ta tillvara på de sista tillfällena nu =/


Måndag!

Första dagen efter utbildningen. Får en mjukstart denna vecka, perfekt! Så hinner jag landa lite och installera mig på kontoret. Fick splitt nya prylar, stor dataskärm, tangentbord, mus, bärbar HP, Garmin gps m.m.m. Känns bra att komma till ett jobb där man inte bara får en massa begagnade slitna prylar! Det blir lite mera arbetsglädje såhär :)Har givetvis satt min prägel på skrivbordet genom ett par raggartärningar ;) Skönt att få ha en egen arbetsplats. Har stört mig på att ha "kontoret" hemma innan. Papper o skit överallt... 

Lite senare i veckan kommer jag att ge mig ut på fältet med mina kollegor o samåka lite. Ska bli spännande att få möta kunderna! :)
Over and out,

Work work work

Vilken vecka!
Efter bara 3 dagar så trivs jag ENORMT på nya jobbet!! Jag har skrattat massor med mina kollegor och de produkter jag kommer att sälja är hästlängder mer roliga än det jag tidigare har pysslat med! Första dagen fick jag en BMW och en ny ericson mobil som ska bytas ut om några månader till nya Iphone :) Får använda telefonen obegränsat oxå, lyx...Det allra bästa kom dock i fredags... när jag kom hem stod det blommor vid dörren :)Länge sen jag kände en sån glädje över ett jobb, hoppas verkligen att både dom och jag lever upp till förväntningarna.

I helgen var vi ett gäng som gick på Uppsala car show, lagom svettigt... 30+
Elvis behövde vatten och vilka har inte vatten om inte brandmännen ;) hihi...Mmmmm, tycker matte om :)