Dagens ros!

...går till Vinyl 107,1 som spelar julmusik dygnet runt ända fram till annandag jul! Jag ÄLSKAR verkligen julen och just nu har det varit otroligt skönt att få lyssna på julmusik som inte påminner om något tragiskt utan bara ger mig goa känslor av familjen och julfirandet. Det blir ett evigt trallande i bilen nu...
Let it snow, Let it snow, Let it snow... ;)

Allt annat blir mer avlägset...

En tripp till farbror doktorn...

Ååååååh va trevligt o sitta i väntrummet på vårdcentralen... vad hittar man på bordet om inte en riktig raritet... Svensk Damtidning, nr 40, 25 sept - 1 okt 2008! Inte riktigt i "mint kondition" efter att 4798 patienter bläddrat i denna blaska i väntan på farbror doktorn....och Ja! VARFÖR dröjer bröllopet...??? Experterna ger svar! Ja jäklar... Högintressant läsning!

Någon hade hunnit före mig att lösa krysset... ah men det är ju TYYYYPISKT!Det är verkligen förjäääävla tråkigt i dessa väntrum. Det hostas, det harklas, det smygtittas på varann, det undras, "vad har han/hon för sjukdom?", en obehaglig tystnad ligger i luften, en o annan rullator sniglas förbi, sjuksköterskor springer i korridoren, ljud av dörrar som öppnas o stängs... Samma visa varje gång... usch, det är depprimerande.

Nåväl... efter att ha måttligt intresserat bläddrat i denna asgamla skitblaska så fick även jag komma in till farbror doktorn. So long väntrummet!

Summan av kardemumman blev ett högkostnadskort och en tripp till apoteket. Gud va' kul...!