Bye bye 2009 and HELLO 2010!

Så skönt att få glömma det här året och lägga det bakom mig! 2010 är fyllt med förväntningar och planer och jag ser fram emot allt som kommer att hända! Trots ett år med mycket sorg och förstörelse så har det slutat gott, känner medvind in i 2010.

Ikväll blir det ett stort sällskap som ska fira in det nya året, det blir fördrinkar, räkcoctail, coeur de filé provencale, champange och en storslagen utsikt! Måste gå igenom garderoben för att hitta en passande galablåsa att klä mig i :)

Igår kånkade jag upp 52kg öppen spis i lägenheten med lite hjälp... det var INGEN lek...! Men nu är mysfaktorn på plats! Såååååååå mysigt! Har även fått upp gardiner och börjat måla mitt nya vardagsrumsbord i färgen platina :)
Kommer bli bra det här...

Ne, dax o sätta fart inför kvällen! Gott Nytt År!

Jylmys!

Så var även denna jul över... Jag har varit med familjen och haft jättemysigt som alla andra jular :) Julen är ett stort spektakel i våran familj... den firas amerianskt med välklädd gran och en massa bling bling överallt. Allt enligt morfars gamla traditioner. Storebror har en fin bastu som fick gå varm ett par gånger... sååå härligt o basta, speciellt om man har en kall cider eller två... eller tre... ;) Blev lite på lyset tror jag bestämt!

Jag fick en massa fina julklappar :) En väldigt kär julklapp var från mamma... inget märkvärdigt kanske ni tycker, men det var något speciellt ändå... en liten kanin från Bukowski. Det är den mjukaste krabat jag klappat på med en sån där härlig "tyngd" i... För er som känner till Bukowski vet att det är väldigt dyra mjukdjur av finaste kvalité.
Så nu har jag en alldeles egen "Canin"... som alltid finns där :) jämt jämt jämt :)Köpte även en julklapp till mig själv i år :) Mellandagsrean kom med ett erbjudande jag inte kunde motstå så jag sprang till butiken och köpte mig en Nikon D90 systemkamera med AF-S18-55 VR objektiv :) GOD JUL! Har inte fotograferat med systemkamera sen plugget och då var de inte digitala. Fotografi var mitt favoritämne och jag spenderade otaliga timmar på fritiden i skolans fotolabb och framkallade bilder i mörkerrummet. När jag gick ur gymnasiet så hade jag inte längre tillgång till fotolabb och det hela rann ut i sanden...
I dagens läge behövs ju inte mer än en kabel att få fram bilderna! Kan dock sakna att få skaka fram mina bilder i en balja av kemikalier ;) Det är något speciellt med gå att igenom hela proceduren.

HUR SOM... Fick lite extra klirr i kassan nyligen och insåg att "heeey why not?" hoppade upp o ner som ett barn på julafton när jag lämnade butiken ;-D Ska bli så kul o få börja fota igen... att springa runt med en fjuttig kompaktkamera går inte att jämnföra... Nu är det dax för en helt ny hobbynivå.

Snön ligger vit på taken, endast Tomten är vaken...

Klapparna är inslagna, snön ligger vit, julmusik i radion, skruttar omkring i mjukiskläder... myser! Snart ska jag packa bilen och bege mig till familjen där det vankas middag, uppesittarkväll, bastu, myspys!
Hoppas mer än annat att jag får ett efterlängtat sms imorrn...God Jul kära vänner <3